+389 70 398 184 +389 2 2452 140

Рина универзал НЕУТРО ЦИТРО 1l

Опис на производ

Неутрално универзално средство за чистење со пријатен мирис на лимон. За чистење водоотпорни материјали, површини и подови. Погодно за употреба на лакирани дрвени површини, пластика, плочки, порцелан, керамика, метал.