+389 70 398 184 +389 2 2452 140

ЗА НАС

Хидрос Дооел од Скопје постои и работи од 1991 година во областа на хемиската индустрија. Фирмата се занимава со производство, увоз - извоз, трговија и услуги во хемиската индустрија.

Производствениот погон на ХИДРОС се наоѓа во близина на Скопје, во населба Јурумлери, пред Полициската академија. Хидрос постои на пазарот веќе 20 години.

Кон производите Сертификати

Мисија

  • Производство според нови технологии и стандарди
  • Постојано истражување на пазарот
  • Задоволни потрошувачи

Визија

  • Постојан раст и развој на компанијата
  • Воведување на нови производи
  • Проширување на нови пазари

Наши услуги

Базна хемија

Наменска хемија

Хемиски третман и одржување на водата во базените

Средства за хигиена во домаќинството и индустријата

Продажба на разни други хемикалии според потребите и барањата на клиентите

Погледнете ги нашите производи

Кон производите

Доверба што трае

Производство и трговија на средства за домаќинство

Кон производите Контакт