+389 70 398 184 +389 2 2452 140

Постоиме од

1991

година

ЗА НАС

Хидрос Дооел од Скопје постои и работи од 1991 година во областа на хемиската индустрија. Се занимаваме со производство, увоз - извоз, трговија и услуги во хемиската индустрија.

Нашиот производствен погон се наоѓа во близина на Скопје, во населба Јурумлери, пред Полициската академија. Постои на пазарот повеќе од 20 години.

Нашата мисија е производство според нови технологии и стандарди, постојано истражување на пазарот и задоволни потрошувачи.

Нашата визија е постојан раст и развој на компанијата, воведување на нови производи и проширување на нови пазари.

Контакт

Доверба што трае

Производство и трговија на средства за домаќинство

Кон производите Контакт

Нашите производи се достапни на во следните продажни места