+389 70 398 184 +389 2 2452 140

Пена сапун Рина 5l

Опис на производ

Пена за миење раце на основа на благи состојки кои ја штитат кожата со пријатен мирис на јаболко. Ја негува и штити кожата од исушување, PH неутрално.