Дестилирана вода – деминерализирана, дејонизирана за пегли, ладилници, акумулатори, Пакување 1l. 

Рина антифриз – 40, Пакување 1l

 

Шампон за автомобили, Пакување 10l.

 

Рина антифриз плус концентрат, Пакување 1l.

 

Средство за одмрзнување и миење на ветробранско стакло, Пакување 1l.