Средства за чистење и хигиена во домаќинството

Рина течен детергент за рачно миење садови со мирис на лимон, Пакување 1l. 

Рина санитар – средство за хигиена, дезинфекција и отстранување на бигор, Пакување 1l.

 

Течен сапун Рина со пумпа, Пакување 1l.

 

Рина С за стакло со прскалка, Пакување 0,5l.

 

 Рина С за стакло, Пакување 1l.

Рина течен детергент за рачно миење садови со мирис на лимон, Пакување 0,5l.

 

Рина санитар – средство за хигиена, дезинфекција и отстранување на бигор, Пакување 0,5l.

 

 

Течен сапун Рина, Пакување 1l.

 

Рина С за стакло, Пакување 0,5l.

 

Рина Универзал – средство за чистење на сите видови на површини (подови, ламинат, лакирани површини, шпорети, рерни, кујнски елементи, итн), Пакување 1l.