Contact

Хидрос
„Доверба што трае“ 

Адреса:

нас. Јурумлери (до Полициската академија)
1000 Скопје
Телефон: (02) 2452 140
Мобилен: 070 398 184
mail: hidros@hidros.mk

 

 


Погледнете поголема мапа

Контакт